Het concept van de Sweettable

De Sweettable

De Sweettable

De Sweettable. Wellicht heb je er eerder van gehoord of zelfs live mee kunnen maken op een feest. Toch vond ik het leuk om wat meer te vertellen over dit heerlijke en innovatieve idee, en tips te geven hoe je jouw unieke Sweettable kunt maken.   

De Sweettable (letterlijk vertaald “De Zoetige tafel”) bestaat voornamelijk uit verschillende zoetigheden. Dit zijn meestal taarten, Cup cakes, Cakepops, Donuts en koekjes. Maar je zou ook nog chocolade fonteinen, snoepjes, Marshmallows, fruit, Macarons en bonbons kunnen toevoegen. Het is een extraatje op de bruiloft, om de zaal op te vullen en op te vrolijken. Ook is het een mooi aanzicht om te fotograferen. 

De Sweettable evenementen

Naast de bruiloft, kun je een Sweettable gebruiken voor verschillende evenementen. Op de volgende festiviteiten kun je dit concept gebruiken:

  • Hennafeest
  • Bachelorette feest
  • Verjaardag feest
  • Babyshower
  • Geboortefeest
  • Bedrijfsopening

Decoratie van de Sweettable

Een Sweettable bestaat uit een tafel, lekkernijen, borden en decoratieve items. Bij BASMA Weddings bieden wij hele mooie tafels aan. De “Dubai Glass Table” is een houten tafel, met een uitgekerfd design en ingebouwde led-lampjes, waardoor de tafel verlicht wordt. Erboven plaatsen wij een grote glazen plaat. Ook de “Orchideeën cake table” is prachtig om te gebruiken. Dit is een ronde tafel, met 2 glazen platen. In het midden van de platen plaatsen wij fluwelen Orchideeën takken. Dit geeft van zichzelf al een uniek aanzicht. Ook de decoratie op de tafel zelf kunnen wij verzorgen. In ons assortiment hebben wij witte, gouden en zilveren borden in verschillende maten. Daarnaast kun je ook kaarsjes en bloemen centerpieces toevoegen. Heb je een grote zaal? Ga dan voor grote centerpieces. Voor een kleinere tafel, hebben wij ook kleinere bloemendecoraties. 

De meeste bruidjes gaan voor een Sweettable met een gouden of zilveren thema. Dit maakt het chique en romantisch. Om het nog wat opvallender te maken, kun je kiezen om de achtergrond van de tafel ook te versieren. Dit kun je doen door satijnen doeken op te hangen, glitter gordijnen te plaatsen of een rij van helium ballonnen te maken. Naast deze opties, kun je ook kiezen voor een mooie Flowerwall. Op onze website kun je hier verschillende modellen van vinden.

Er zijn veel organisaties die een kant en klare Sweettable voor jouw feest kunnen verzorgen, inclusief de lekkernijen. Wil je toch zelf aan de slag gaan, of bepaalde decoratie- items extra toevoegen? Dan kun je altijd bij BASMA Weddings terecht voor inspiratie.

Door  Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.