De magie van droogijs

Special effect Laaghangend rook

Mist jouw bruiloft een special touch? Zou je graag een GRAND entrance willen maken of de eerste dans magisch willen beleven? Dan raad ik zeker ‘droogijs’ aan. Dit is bevroren koolzuur (kooldioxide of CO2) dat als effectief koelmiddel voor verschillende dingen gebruikt kan worden. Met een vriestemperatuur van -80 graden, creëert dit product via een machine een magisch nevel of rookeffect. Natuurlijk zal dit niet uren blijven hangen, maar voor die speciale momenten op de bruiloft, babyshower, verjaardag of ander feest is het een heel cool effect!

Diversiteit van droogijs

Wat maakt het een bijzonder middel dat inzetbaar is voor diverse doeleinden. Droogijs is smaak- en geurloos, er ontstaan geen residu, danzij sublimatie en het is vrij van ziektekiemen en bacteriën. Het is niet giftig, onbrandbaar en gemakkelijk te beersen, want het is zwaarder dan lucht. Het is meer dan drie keer zo koud.

Wanneer gebruik je droogijs

In de meeste gevallen wordt dit gebruikt wanneer de gelukkige persoon/koppel een entrance maakt in de zaal. Dit kan via een deur zijn, een trap of zelfs een lift (heb ik een keer meegemaakt, en dat was best gaaf). Daarbij wordt er vaak vuurwerk gebruikt in combinatie met deze rook (zogeheten ‘ vuurwerkfonteinen’).

Je eerste dans

Natuurlijk mag er bij de eerste dans ook geen rookeffect ontbreken, om het zo romantisch mogelijk te maken!  De rook zal laag blijven hangen, waardoor je er geen last van zult hebben. Droogijs is daarbij ook smaakloos en geurloos. Je kunt dus lekker genieten van het moment! Ook als je speciale lichteffecten wilt creëren, kan er deze gebruikt worden. Hiermee vervaag je het licht, waardoor je niet zo geblindeerd raakt wanneer het op jouw schijnt. En niet te vergeten, het geeft ook nog eens een cool videoclip/film effect. Zo beleef ik het tenminste 😉

Andere special effects

Wil je toch liever voor een ander soort effect gaan, dan kan dat natuurlijk! Naast droogijs heeft BASMA Weddings ook:

Zelf maak je jouw speciale dag onvergetelijk, en BASMA Weddings helpt graag een handje mee!
Bekijk meer over special effects en droogijs van BASMA Weddings op onze pagina: Kies jouw droogijs. 

Door Batoel El-Jeaid. Meer blogs van BASMA Weddings?
Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel. Foto by Devanshi Photography.