Blunders op mijn bruiloft

Bruiloft blunders op mijn mooiste dag | BASMA Weddings

Bruiloft blunders, je zult je vast schamen of juist in een deuk liggen van het lachen, maar blunders gebeuren nou eenmaal bij ons allemaal. Alleen heeft een blunder op een bruiloft toch nog iets meer impact. Graag geef ik een aantal voorbeelden van blunders die op mijn bruiloft zijn gebeurd. Lach (of huil) gezellig met me mee!

Blunder 1

Ik trouwde in een enorme prinsessenjurk. En ook al was mijn grootste angst dat ik van de prachtige grote trap zou vallen, jurk en al, is dat gelukkig niet gebeurd. Wel had ik een andere jurk ‘malfunction’. Mijn jurk had aan de achterkant namelijk een korset, en een stuk stof wat eronder vast werd gezet, zodat het mijn rug bedekte. Dat stuk zat dus blijkbaar niet zo strak vast, waardoor al vanaf het begin van het feest dit elke keer naar boven begon te kruipen. Echt geen gezicht joh! Ik ben halverwege toch stiekem even naar mijn kamertje gelopen, zodat een vriendin hier een oplossing voor kon vinden. Dus misschien een idee om een proef dansje te doen backstage, zodat je zeker weet dat alles vastzit.

Blunder 2

Een paar uur voordat het feest begon, kwam mijn man mij ophalen van het huis om koppel foto’s te gaan maken. Hij kon zijn ring nergens vinden. Hij dacht het in een tasje te hebben gestopt, en heeft wel 3 keer in hetzelfde tasje gezocht. Hij had toen op de bruiloft de ring van een vriend geleend. Die overigens te groot was voor zijn vinger, en dus bij het dansen van zijn vinger afgleed. No worries, de volgende dag had hij de ring weer gevonden. En je raad het nooit, hij lag toch in dat ene tasje…

Blunder 3

Mijn man had voor de koppel foto’s een hele speciale locatie geregeld. Het was een enorme villa met een prachtige tuin. Hij had de eigenaar gesproken van tevoren. Maar toen wij met de fotograaf daar aankwamen, deed de tuinman niet open. Hij zei dat hij van niks wist en de eigenaar ook niet aanwezig was. Dat was wel even schrikken, want we wilden toch wel op tijd de foto’s maken, voordat het feest zou beginnen. Mijn man bedacht toen dat hij nog iemand kende die bij een historische plek werkte in de buurt, met Ruïnes en al. En ja daar konden we terecht! Achteraf waren die foto’s veel mooier dan wat we dachten te krijgen bij de andere locatie. Houd dus toch maar meerdere locaties in gedachte, en heb altijd een plan B.

Blunder 4

Toen wij klaar waren met de foto’s, reden wij via een omweg naar de zaal. Omdat we nog best vroeg waren, stopten we even bij een tankstation om wat drinken te halen. Ik kon mijn telefoon nergens vinden en vroeg mijn man om even te kijken terwijl ik mijn enorme prinsessenjurk opschoof. Ik ben zelfs uit de auto gestapt, en nog steeds niks kunnen vinden. Ik dacht nee he, er zullen vast veel familieleden mij willen bereiken, wat nu? Gelukkig bleven we zoeken en lag hij uiteindelijk op de grond achterin. Hoe hij daar beland is weten we niet, maar agh ja hij was in ieder geval terecht.

Blunder 5

Deze irriteerde mij toch het meest op mijn bruiloft. Op de uitnodigingskaart hebben wij gevraagd dat er geen kinderen aanwezig zijn op het feest. Maar een aantal neefjes van mijn man mochten wel komen. Dat bleek toch niet echt een goed idee te zijn. Tijdens onze romantische dans hadden wij een vuurwerk gordijn en losse vuurwerk stands om ons heen. Dat vond zijn neefje zo cool, dat hij tijdens HET MOOISTE GEDEELTE van onze dans besloot om naar het vuurwerk te rennen. En dat staat nu mooi op film.
Yep zelfs op mijn mooie dag ging er van alles mis. Maar als mijn man en ik er nu op terug kijken, vinden we het stiekem wel heel erg grappig!

Door Batoel. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.