Liefde is spanning, prikkels, twijfels…

liefde is spanning

Liefde is…

De titel zegt het al. Liefde is spanning, prikkels en twijfels. Liefde is een ongekend gevoel dat uit het diepste van je hart kan komen. Op het moment dat je iemand tegenkomt die die ene snaar diep in jou weet te raken. Het is iets wat jou en mij zomaar kan overkomen zonder dat je daar naar op zoek bent. Erger nog, het zit altijd daar waar je het niet verwacht en als je het tegenkomt dan kan het je hart en ziel raken. Het kan ervoor zorgen dat je volledig uit balans raakt en je niet helemaal helder meer kan denken. Je merkt dat de ander of jijzelf nu ineens net de dingen gaat doen die je normaal niet doet. Of normaal anders zou doen.

Liefde is niet rood, paars en roze

Voor alle duidelijkheid: liefde is niet rood, paars en roze, niet met veertjes, hartjes en dagdromen. En helemaal niet iets wat alleen voor meisjes of vrouwen is. Het is net zo goed een klap in je gezicht of een stevig gesprek waar je enkele dagen enorm bedroefd om bent en vervolgens jezelf vermant. Je tranen droogt en de draad weer oppakt daar waar je gebleven bent.

Prikkels en twijfels

Als de liefde goed gestemd is, kan het voelen alsof je op een roze wolk zweeft. Helaas brengt liefde ook prikkels en twijfels met zich mee. Deze prikkels zorgen ervoor dat je direct van die roze wolk wordt afgehaald en terug wordt geplaatst in het heden. Je wordt wakker geschud door de waan van de dag.
Het leven is zacht en hard van karakter en kan ingevuld worden zoals je dat zelf wenst. Mijn advies is dan ook: richt je leven zo in dat het volledig in harmonie staat met je eigen gevoelens, wensen, idealen en accepteer je eigen tekortkomingen in de liefde. De prikkels en twijfels die gepaard gaan met zuivere liefde, geven jou een spreekwoordelijke schop onder je kont om te reflecteren op je eigen ik. Om jezelf nog wat extra liefde te geven op je mooie bruiloft, bied BASMA Weddings prachtige rozen aan.

Meer mooie woorden van Fatima El Baghadadi? Bekijk de oorsprong van het huwelijk op basmaweddings.nl
Meer over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties, bekijk onze Instagram.