Basma Weddings introduceert het grootste trouwpodium van Europa!

the beauty of Babylon trouwpodium Hindoestaanse bruiloft op blogpagina Marokkaanse bruiloft bride stages

BASMA Weddings introduceert het grootste trouwpodium van Europa: the beauty of Babylon. Geïnspireerd door de oude stad Babylon en de moderne Libanese bruiloften. Het trouwpodium is 18 meter breed, 4 meter hoog en 4,5 meter diep. Het decor bestaat uit circa 20.000 bloemen. Designer Wadei Laroussi en zijn team, van BASMA Weddings, zijn enorm trots op het nieuwe decor.

The beauty of Babylon

In de Arabische en Aziatische cultuur zijn trouwpodia een bekend fenomeen. Verder is de trend van afgelopen jaren is dat de West-Europese bruidsparen dit overnemen. The beauty of Babylon trouwpodium geeft het bruidspaar een prachtig overzicht over de complete ballroom. Zij zitten namelijk op een hoogte van circa 1 meter, wat uniek is in zijn soort. Het sprookjesachtig decor biedt daarnaast ruimte voor de bruidstaart en live band. Dit is eveneens uniek aan het podium. 

Wedding on demand

“Dutch design, global influence”, dat is de visie van Wadei Laroussi, eigenaar van BASMA Weddings. Hij verrijkt de Nederlandse kunst op het gebied van design met bijvoorbeeld invloeden uit het buitenland. Sinds 2008 is BASMA Weddings gespecialiseerd in bijzondere bruiloften ‘on demand’ in Europa. Het eindresultaat is daarom toonaangevende en sprookjesachtige decors waar iedere bruid sinds haar jonge jaren van droomt.

Bijzonder

BASMA Weddings staat bekend als één van de meest toonaangevende bruiloft decorateurs in Nederland. Maar zij zijn pionier die de cross-over tussen verschillende trouwculturen binnen het bedrijf heeft samengebracht. Het nieuwste project ‘the beauty of Babylon’ is door haar afmetingen en invulling ongekend voor de Nederlandse en zelfs Europese trouwmarkt. Mocht jij ook interesse hebben in de trouwgebruiken uit andere culturen of wil je meer weten over dit nieuwste project, neem dan contact op.

Door Wadei Laroussi. Meer blogs van BASMA Weddings? Bekijk de blog pagina op basmaweddings.nl. Bijvoorbeeld over BASMA Weddings en haar bijzondere creaties met speciale effecten, bekijk onze Youtube channel.